CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00

De geschiedenis van Gravograph, wereldleider vam graveer-, snijoplossingen en graveermaterialen

Gravograph is al meer dan 75 jaar de wereldreferentie in de mechanische en laser graveerindustrie.
Door onze expertise als leider kunnen wij mechanische graveer- en snijmachines en lasermachines, accessoires, software, graveermaterialen ontwikkelen en opleiding, advies en technische support aanbieden.

Meer dan 75 jaar knowhow

Als internationaal leider en historisch voorloper biedt Gravograph aan haar klanten unieke turn-key oplossingen zowel voor commerciële als voor institutionele of industriële toepassingen.

De geschiedenis van Gravograph begint in 1938 met de oprichting van New Hermes door Robert SCHIMMEL en de uitvinding van de eerste pantograaf. Ontdek de cruciale momenten en mijlpalen van Gravograph in enkele data:

Gravograph ontwikkelt mechanische graveer- en lasermachines aangepast aan alle soorten behoeften en beschikt ook een breed gamma accessoires en software. Het merk beschikt trouwens over een catalogus met duizenden materialen en voorwerpen om te graveren of te personaliseren, voor gebruik binnen of buiten (metaal, kunststof, gelaagd materiaal).

Door specifieke oplossingen te ontwerpen en te produceren heeft Gravograph het graveren als markeertechnologie echt geboost. Wij stellen onze klanten oplossingen voor die perfect zijn aangepast aan de commerciële, institutionele en industriële toepassingen, of dat nu binnen een context van personalisering, bewegwijzering of industriële markering valt. Deze systemen worden verdeeld bij een zeer ruim cliënteel via ons eigen verkoopkanalen (dochterondernemingen of agenten).

Door onze als leider kunnen wij de volgende zaken ontwikkelen:

Gravograph beschikt trouwens over een catalogus met duizenden materialen en voorwerpen om te graveren of te personaliseren, voor gebruik binnen of buiten (metaal, kunststof, gelaagd materiaal).

Een volledig aanbod, op maat en wereldwijd

Gravograph die dicht bij zijn klanten staat en naar hun individuele problemen luistert, begeleidt hen in hun business door hen wereldwijd opleidingen en een permanente technische support aan te bieden.

Door systematisch op zoek te gaan naar het beste op de markt zijn de Gravograph uitrustingen synoniem voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

Deze lange traditie van kwaliteit, samen met de wil om aan onze klanten een totaaloplossing te brengen met software, verbruiksartikelen en diensten plaatsen Gravograph in de positie van unieke gesprekspartner bij onze wereldwijde klanten.