CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00
Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Gravograph biedt u tal van diensten om de goede werking en een maximale beschikbaarheid voor uw werkinstrumenten te garanderen.
Deze contracten bieden u een bijna perfecte betrouwbaarheid van de uitrustingen met een beperkte interventietermijn.

Een zeer uitgebreid aanbod aan onderhoudsdiensten

Om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen antwoorden op uw vragen, bieden wij u verschillende serviceniveaus om uw apparatuur zo goed mogelijk te beheren:

Het is ook mogelijk om ze te combineren. Als u meer details of advies wenst, kunt contact opnemen met de Gravograph bijstand.

Om u een duurzame werking van uw apparatuur te verzekeren en het beheer van uw machinepark te verlichten, adviseren wij u om u te abonneren op een gecombineerde dienst onderhoudscontract + garantie-uitbreiding bij de aankoop van uw machine. Toch kunt ook gebruik maken van deze diensten bij de indienststelling van de apparatuur of zelfs in bepaalde gevallen in de loop van de maanden daarna. Het is een echte verzekering alle risico’s. Onze contracten dekken de onderdelen, de werkuren en de verplaatsingen van onze technici en ook de garantie van een voorkeursinterventie.

U steeds meer aanbieden

Ons contract voorziet ook het gebruik van een vervangmachine. U bent zeker van de onmiddellijke beschikbaarheid van uw productietool, met hoogwaardige prestaties en zonder verrassingen

Contacteer ons voor meer informatie over onze onderhoudsdiensten