CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00

Textiel lasersnijden en lasergraveren

Een T-shirt personaliseren
Een T-shirt personaliseren
Lasersnijden en lasergraveren van lederen tassen, portemonnees, koffers, armbanden, riemen en schoenen
Lasersnijden en lasergraveren van lederen tassen, portemonnees, koffers, armbanden, riemen en schoenen
Lasersnijden en lasergraveren van allerlei soorten textiel
Lasersnijden en lasergraveren van allerlei soorten textiel
Lasergravure voor het personaliseren van draagtassen
Lasergravure voor het personaliseren van draagtassen
Lasersnijden voor toepassingen in de mode-industrie
Lasersnijden voor toepassingen in de mode-industrie
Creëer patronen en vormen op uw stoffen met lasersnijden
Creëer patronen en vormen op uw stoffen met lasersnijden
Personalisatie van wandelschoenen
Personalisatie van wandelschoenen
Een T-shirt personaliseren

Behoeften van de klant

Zoekt u een oplossing voor het personaliseren, bewerken of snijden van textiel om aan de behoeften en wensen van uw klanten te voldoen? Met snellere bewerkingssnelheden voor individuele grafische ontwerpen kan elk stuk uniek zijn, zelfs bij serieproductie.

Onze lasergraveer- en snijmachines zijn de perfecte oplossing.

  

Ontdek de mogelijkheden van onze CO² laser snijmachines voor uw toepassingen

Wij richten ons voornamelijk tot professionals actief in onderstaande branches:

  

Graveren van kleding Gordijnen graveren Kunst- en decoratieve producten Graveren van Relatie- en prromotie artikelen Ontwerpen van kleding Onderwijs (scholen, universiteiten)
Mode-industrie en Kledingindustrie Stoffenwereld Decoratie en interieur Relatiegeschenken Kunstwereld en ambachten Onderwijs (scholen en universiteiten)

Oorspronkelijk bestemd voor de haute couture, is het lasersnijden van textiel vandaag de dag weggelegd voor iedereen en alle materialen.

Voorgestelde oplossing

Gravograph biedt u haar expertise en kennis in de lasersnij- en graveertechnieken.

  

Wij stellen u graag de nieuwe LS900 EDGE voor ! Een echte innovatie: deze laser met twee bronnen snijdt textiel met behulp van de CO2-laserbron en graveert de metalen onderdelen van uw kledingstuk met behulp van de Fiber-laserbron. Twee-in-een, de LS900 EDGE varieert autonoom tussen de twee lasertechnologieën, het enige wat u hoeft te doen is de snit en het te maken patroon kiezen, de LS900 Edge doet de rest!

 

Voordelen voor de klant

Lasersnijden en lasergraveren van textiel

Met de Co2 Gravograph lasermachine technologie kunt u elk type textiel met schone randen snijden, ongeacht de grootte! Van unieke stuks tot serieproductie, het resultaat van het lasergraveren en lasersnijden is bijzonder nauwkeurig en van hoge kwaliteit.

Lasersnijden van textiel

 

Tijdens het lasersnijden worden uw textiel en stoffen niet aangeraakt : er is geen enkel contact tijdens de textielbewerking waardoor uw materiaal niet vervormt.

Dankzij de lasertechnologie kunt u het kantwerk tot in de perfectie reproduceren en met grote precisie flockings of patronen uitsnijden. De laserstraal smelt de stof tijdens het snijden en voorziet het eindproduct van schone en ontrafelende randen. Het resultaat van het lasersnijden van textiel is dus schoon en van perfecte kwaliteit!

Deze oplossing is ook zeer populair bij textielprofessionals vanwege de snelheid van uitvoering.

Lasergraveren van textiel

 

Net als bij het snijden oefent het lasergraveren geen druk uit op het textiel, waardoor het niet vervormd raakt. 

Met deze techniek kunt u hoogwaardige afwerkingen maken met reliëf-effecten, kleding en andere textielproducten (lint, huishoudlinnen....). De personalisatie en het maatwerk opent extra deuren voor uw business. Of u nou vilt wilt lasergraveren of extravagante vormen wil uitsnijden, uw mogelijkheden zijn ongekend.

  

De Gravograph LS900 en LS1000XP lasers beschikken over een groot werkoppervlak waardoor u textiel en stoffen met grote afmetingen kan snijden en laseren. De CO2 laserstraal garandeert perfect afgewerkte randen bij het lasersnijden: geen rafels, geen zomen, geen nabewerking nodig.

  

Dankzij de Gravostyle™ software, die standaard wordt meegeleverd met de lasersr, zijn uw ontwerpmogelijkheden oneindig voor onderstaande materialen :

  • Organische stoffen (katoen, linnen)
  • Satijn
  • Nylon
  • Vilt
  • Jeans
  • Viscose
  • Kant
  • Zijde

      

    

      

   

   

Stoffen lasersnijden voor mode-creaties

Lasersnijden voor het maken van handtassen

   

   

Laser personalisatie van t-shirt

Personalisatie van jeans

Waarom kiezen voor een Gravograph-oplossing?

Onze specialisten op het gebied van graveren en snijden staan tot uw beschikking om u te helpen bij het bepalen van de ideale oplossing voor uw projecten..

  

Aarzel niet om ons te contacteren 

 

Gravograph, al meer dan 75 jaar de expert

Gravograph is een wereldreferentie in de graveerindustrie sinds 1950 en ontwikkelt totaaloplossingen, en biedt technische ondersteuning en advies: machines en software, verbruiksartikelen, graveeraccessoires

Ergonomische, kwalitatieve en betaalbare oplossingen

Gravograph gebruikt zijn knowhow teneinde gebruiksvriendelijke oplossingen te ontwikkelen. Onze machines innoveren op vlak van gebruiksgemak en uitvoering. Ontwerpen worden gemaakt in het gebruikelijke grafische programma en worden via de afdrukopdracht naar de laser machine gestuurd.

Een cultuur van hoogwaardige technische technologieën

Gravograph streeft ernaar om machines van topkwaliteit te ontwikkelen zonder de afwerking en esthetiek uit het oog te verliezen. Wij zijn toegewijd om u oplossingen op lange termijn aan te bieden.

Met Gravograph heeft u de keuze uit

Wereldleider in snijden en markeren, Gravograph biedt u twee graveertechnologieën: laser of mechanisch. Onze specialisten staan tot uw beschikking om u te begeleiden naar de juiste technologie.

  
Gravograph - Gravotech Voordelen

 

Ik had graag meer informatie ontvangen over

Textiel lasersnijden en lasergraveren

* verplichte velden