CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00

Graveren van gedenkplaatjes

Gravure van begrafenis platen
Gravure van begrafenis platen
Gravure op gedenkstenen
Gravure op gedenkstenen
Foil stamping van een gravure op een marmeren plaat
Foil stamping van een gravure op een marmeren plaat
Gravure van houten platen voor urnen en doodskisten
Gravure van houten platen voor urnen en doodskisten
Decoratie van urnen en doodskisten
Decoratie van urnen en doodskisten
Gravure van begrafenis platen

Behoeften van de klant

Graveren als techniek om dingen lang te laten meegaan, om te versieren en om te personaliseren, wordt dagelijks gebruikt door professionals uit de begrafenissector.

Een volledig aanbod: performante graveermachines, een brede keuze uit doodskist plaatjes, gedenkplaatjes en urne labels om u de mogelijkheid te bieden om uw gravures volledig zelfstandig uit te voeren.

Gegraveerde begrafenisplaatjes
Labels voor urnen en doodskisten
Aziatische stijl
Gegraveerd plaatje voor doodskist Gegraveerd en versierd urne label Aziatische grafsteen in marmer, dat gegraveerd en ingekleurd werd

Voorgestelde oplossing

Mechanische graveermachines :

Met onze kleine mechanische graveermachines is het mogelijk om makkelijk perfecte resultaten te verkrijgen op uw doodskist plaatjes, gedenkplaatjes en urne labels

  • Machine met digitale bediening : klein, praktisch en makkelijk te gebruiken, wij raden u de M20 of de M40 aan.
  • Of verkiest u een manuele machine : met onze pantografen kunt u een maximum aan opdrachten realiseren.

Laser graveermachines :

De lasersystemen zijn ideaal voor het uitsnijden en personaliseren van gedenkplaatjes maar ook voor het maken van portretten op graniet.

Wij raden u onze LS100 aan.

Graveermaterialen :

Gravograph biedt een volledig systeem en biedt u dus ook de plaatjes, gedenkplaatjes en urne labels aan die u dagelijks nodig heeft.

Wij beschikken ook over een dienst productie op maat en alle nodige accessoires en randapparatuur voor het uitvoeren van kwalitatieve gravures.

Software :

Voor uw teksten, illustraties of reproducties van foto’s, Gravostyle en Photostyle maken uw werk makkelijker dankzij tal van presets en wizards.

Voordelen voor de klant

Al meer dan 70 jaar levert Gravograph aan de professionals van de begrafenissector robuuste en gebruiksvriendelijke graveermachines. Bij sommige van onze klanten worden er dagelijks plaatjes gegraveerd op machines van meer dan 50 jaar oud!

Dankzij de ervaring die onze teams in de loop der jaren hebben opgedaan kunnen zij u overal ter wereld systemen aanbieden die permanent verbeterd worden, accessoires, unieke functionaliteiten en diensten op maat geschikt voor alle tradities en gewoontes.

Ik had graag meer informatie ontvangen over

Graveren van gedenkplaatjes

* verplichte velden