CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00

Lasergraveren en snijden van stempels

Houten stempel
Houten stempel
Productie van stempels met laser
Productie van stempels met laser
Administratie stempel
Administratie stempel
Inzoomen op details van stempel door laser gemaakt
Inzoomen op details van stempel door laser gemaakt
inkt stempel in Rubbalase ™
inkt stempel in Rubbalase ™
Lasergraveermachines voor stempel productie
Lasergraveermachines voor stempel productie
Houten stempel
Gravograph: rubber stamps

Behoeften van de klant

Bedrijven, verenigingen, zelfstandigen en openbare instellingen … Stempels zijn tegenwoordig uit geen enkel kantoor meer weg te denken. Of het nu gaat om houten stempels of zelfinktende stempels. Productie van stempels kan op verschillende manieren gebeuren. Het lasergraveren en -snijden van rubber blijft de meest efficiënte manier om een kwaliteitsstempel te produceren, in serie of individueel.

 

Ontdek onze lasers voor de productie van stempels

 

Bunt u een professionele graveur, winkelier? Gravograph biedt u een totaaloplossing voor de productie van allerlei stempels:

 

machine
Plusteken
Software
Plusteken
Consumables
Laser   Software   Rubber mat

De laser technologie zorgt voor een perfect resultaat ongeacht het gekozen materiaal. Maak stempels van de meest uiteenlopende materialen (rubber - hout en metaal) met één en dezelfde machine !

Voorgestelde oplossing

Bespaar tijd bij het lasergraveren van stempels. Kies voor onze efficiënte en tijdbesparende oplossing voor uw stempel productie.

Voordelen voor de klant

STEMPEL PRODUCTIE MET EEN LASER

 

De Gravograph graveer- en snijmachines verminderen de productieduur aanzienlijk, waardoor de productiviteit van het lasergraveren van stempels en tekstplaten toeneemt.

 

Met de Gravograph lasers kunt u stempels produceren binnen een mum van tijd. Tevens kunt u de productie van series stroomlijnen. De Gravostyle™  software biedt u ondersteuning en begeleidt u bij het ontwerpen van uw stempels en tekstplaten. Deze wordt standaard meegeleverd bij onze lasers.  

 

Onze nauwe samenwerking met grote marktspelen, zoals Colop, heeft ertoe geleid dat we de werking van onze machines voor de productie van stempels hebben geoptimaliseerd en de prestaties en het gebruikscomfort ervan hebben verbeterd. Wij garanderen dan ook :

 • Efficiënte afzuiging is belangrijk om het stof te verwijderen en geurtjes te absorberen. Wij bieden u ruim gamma afzuigsystemen. Uw werkomgeving blijft proper en stofvrij.
 • Geoptimaliseerde graveerrichting

 

De Gravograph laser afzuiging beperkt de uitstoot van dampen
Met de Gravograph lasers kunt u stempels in series produceren binnen een mum van tijd
Het Gravograph afzuigsysteem is belangrijk om het stof te verwijderen en geurtjes te absorberen Serie productie van stempels

  

KIES HET BESTE RUBBERMATERIAAL

 

Het rubbermateriaal is populair bij professionele graveurs voor het maken van stempels. Het is flexibel en bestendig, biedt een perfecte hechting aan de inkt en maakt het mogelijk om een perfecte stempel te maken.

Het Gravograph Rubbalase™ gamma bestaat uit 2 referenties:

Rubbalase™ natuurlijke

     

 

 Natuurlijke Rubbalase™

 

 

 

Rubbalase™reukloos

     

 

  Geurloze Rubbalase™

 

 

 

  

Onze rubbervellen zijn ontworpen voor gebruik met de Gravograph CO2 laser graveer- en snijmachine. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten (contacteer ons). Hun technische kenmerken zijn vooraf geregistreerd in Gravostyle™, de besturingssoftware die door Gravograph is ontwikkeld.

 

Graveren en snijden
Vectorieel logo gegraveerd op rubber
Graveren en snijden Vectorieel logo gegraveerd op een rubbervel

  

MAAK EN PERSONALISEER STEMPELS DANKZIJ GRAVOSTYLE™

 

Dit is een cruciale stap: de creatie van de stempel, of de vormgeving ervan..

 

Gravograph vervolledigt zijn oplossing voor het graveren en snijden van stempels met haar unieke software. De Gravostyle™-software heeft talrijke functies voor het maken en personaliseren van stempels.

 

Of u nu een expert bent of een beginner, de software past zich aan uw niveau aan! Gravostyle is ontworpen voor iedereen. De interactieve wizard begeleidt u stap voor stap in het ontwerp van uw stempel, uitgaande van een bestaand of blanco sjabloon. Een paar klikken zijn voldoende om een standaard stempel te maken!

Met de geavanceerde functies van Gravostyle™ kunt u stempels maken met behulp van foto's, vectoren, logo's... en deze naar wens aanpassen.

 

De nesting-functie plaatst de gegenereerde stempels automatisch op de plaat om het snijden te optimaliseren en een maximale hoeveelheid rubber te besparen. Het stelt u in staat om uw werk echt te organiseren!

 

Creëer inktstempels met Gravostyle software
Maak uw stempels met de Gravostyle™ software

 

Vanaf Discovery level van Gravostyle™ kan u stempels maken.

 • Hoe werkt het

   De Gravograph machines projecteren een laserstraal die het rubber op de gewenste diepte laat smelten. Bij het maken van tekstplaat moet de afbeelding worden omgekeerd en gespiegeld zodat de afdruk leesbaar is.

 • De Gravostyle software ondersteunt en begeleidt u bij de stempelproductie

   Gravostyle begeleidt u in uw creaties en biedt vele andere functies, of "Assistenten", om uw taak te vereenvoudigen. De schouderfunctie zorgt ervoor dat uw lange, dunne letters, zoals de "i", stabiel blijven tijdens het inkten door ze te versterken. Als de Brug-functie is geactiveerd in de Gravostyle-software, worden automatisch kleine bruggetjes gemaakt tussen de lasergegraveerde en -gesneden tekstplaten. Zo kunt u het volledige rubbervel opschonen en vervolgens de individuele tekstplaten eruit halen. Bekijk de verschillende video's en tutorials op Youtube.

 • En wat na het graveren ?

   Zodra uw afdruk is gegraveerd en uitgesneden, plaatst u deze in het door onze partner geleverde frame: Colop, of eender welk frame. Zorg ervoor dat je inktcassette vol is. Uw stempel is klaar voor gebruik !

  Als u uw stempel direct op uw houder heeft gegraveerd, zoals u dat zou doen met een houten stempel, maak deze proper met het Gravograph reinigingsproduct en klaar is kees !

Ik had graag meer informatie ontvangen over

Lasergraveren en snijden van stempels

* verplichte velden