CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00

Gravure van displays en uithangborden

Snijden van metalen letters en tekens
Snijden van metalen letters en tekens
Gravure van metalen platen
Gravure van metalen platen
Snijden en bewerken van acryl voor displays
Snijden en bewerken van acryl voor displays
Laser of mechanische snijmachines en materialen voor buitensignalisatie
Laser of mechanische snijmachines en materialen voor buitensignalisatie
Platen voor buitengebruik
Platen voor buitengebruik
Het snijden is aangepast na het printen, om de point-of-sale materialen te maken
Het snijden is aangepast na het printen, om de point-of-sale materialen te maken
Laser snijden van materialen voor bewegwijzering en signalisatie
Laser snijden van materialen voor bewegwijzering en signalisatie
Snijden van metalen letters en tekens

Behoeften van de klant

Gravograph werkt al meer dan 75 jaar voor de markten van de uithangborden en van de communicatiedragers in het algemeen. Het is één van onze cores businesses, wij zijn verantwoordelijk voor heel wat patenten en innovaties binnen de dienstverlening van deze activiteiten. 

Een markt die constant evolueert

De markt van de uithangborden evolueert constant met de komst van nieuwe technologieën en de verandering van de Wetgeving. Onze toepassingen zijn hoofdzakelijk bedoeld als echte supports voor communicatie:

 • displays
 • uithangborden
 • uitsnijden van letters
 • fabriceren van trofeeën en awards

Met onze oplossingen kunt u ook fabricageprojecten op maat beheren, per stuk of in serie, en tal van materialen gebruiken zoals hout, acryl of metaal.

Met de CO2-lasertechnologie kunt u precieze vormen uitsnijden om de stukken op elkaar af te stellen. 

De sterke vermogens van de types 80W tot 150W zijn nuttig voor de productiviteit van de fabricage.

De reclamedisplays bestaan vaak uit een gedrukt gedeelte, de Print & Cut functie, die standaard verkrijgbaar is op alle Laseroplossingen. Gravograph biedt de mogelijkheid om deze gedrukte vormen nauwkeurig te snijden

Voorgestelde oplossing

Gravograph stelt een volledig assortiment graveer- en snijoplossingen (micro-bewerking- of lasertechnologie), accessoires, graveermaterialen en leveringen en snijservices voor om u te helpen om uw verkoop en uw productiviteit te doen stijgen. Wij helpen u om uw beste offerte te kunnen maken om business te kunnen doen. 

 • Onze systemen zijn gerenommeerd vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid

  In het bijzonder op deze markt onderscheiden onze oplossingen zich op 2 cruciale punten :

  1. een breed assortiment om zo precies mogelijke te beantwoorden aan de verwachtingen van iedereen en van elk vakgebied (van losse stukken tot industriële seriefabricage)
  2. functies en werktuigen geschikt voor uw toepassingen: het ontwerp met verschillende softwareniveaus om uw creativiteit uit te drukken, platformen met machines en accessoires (pins en bevestigingsmiddelen voor het bewerken, een gamma verschillende vermogens voor de lasers), een heel gamma materialen voor het uitvoeren

  Robuuste en vernieuwende oplossingen voor nieuwe inkomstenopportuniteiten en meer flexibiliteit. De 1000-reeks van de mechanische graveertafels biedt bijvoorbeeld polyvalentie en winst. 

Voordelen voor de klant

Een uithangbord maken, een zware verantwoordelijkheid!

De signalisatie van een heel bedrijf creëren is niet onbelangrijk. Het is een essentieel instrument om te leiden en te informeren maar ook, en steeds meer in onze moderne maatschappij, om de klant te verleiden en zich te onderscheiden van de concurrentie. In die zin moeten uithangborden en bewegwijzeringen onberispelijk zijn.

De Wetgeving verplicht tegenwoordig ook via de Wet voor gelijke rechten en kansen en sociale participatie van gehandicapten van 2005 om de toegankelijkheid van de publiek toegankelijke inrichtingen te vergemakkelijken, met name voor blinde en slechtziende personen. Dat vereist een geschikte bewegwijzering en ook vaak Brailleschrift.

Gravograph heeft als belangrijk speler op deze markt gedurende jaren volledige assortimenten uitgewerkt om te voldoen aan de behoeften van de Signmakers in ruime zin. De Gravostyle-software biedt alle functies om de vormen van de displays te ontwerpen en ze op een laser en op een CNC-machine te snijden zonder het werk dat op de computer wordt uitgevoerd te wijzigen.

 • Ontdek de voornaamste troeven van onze oplossingen:
  • standaard of op maat oplossing, wij passen ons aan u aan en niet omgekeerd
  • verkrijg een optimaal resultaat, of uw gebruik intensief of strikt is, de kwaliteit blijft dezelfde
  • betrouwbare en duurzame oplossingen, ontwikkeld door ons Centre d'Innovation Technologique, intern en vergaderingen in onze eigen productieplatformen (Frankrijk, Verenigde Staten, China)
 • Enkele functies en opties
  • tal van graveermaterialen geschikt voor uw weergavebehoeften
  • graveercapaciteit van materialen met een dikte tot 1 inch (25 mm)
  • ontwerpsoftware geschikt voor uw vakgebied: met Gravostyle™ kunt u al uw graveer- of laserparameters controleren

  

De Gravostyle software biedt alle functie om de vormen van de displays te ontwerpen en ze ook te snijden, zowel op een Laser als op een CNC-machine zonder het werk op de computer te moeten wijzigen.

Ik had graag meer informatie ontvangen over

Gravure van displays en uithangborden

* verplichte velden