CONTACTEER ONS +32 (0)3 880 62 00
+32 (0)3 880 62 00

Graveren en personaliseren van glas en kristal

Graveren van een glas met voet
Graveren van een glas met voet
Personalisatie van een parfumflesje
Personalisatie van een parfumflesje
Graveren van een glazen asbak
Graveren van een glazen asbak
Glazen bierpot
Glazen bierpot
Glazen plaatje voor vaderdag
Glazen plaatje voor vaderdag
Mechanisch markeren van een fles
Mechanisch markeren van een fles
Graveren van een glas met voet
M40: een glas personaliseren

Behoeften van de klant

Voor glasbewerking zijn de meest krachtige gereedschappen nodig: in facetten geslepen diamanten, CO2-lasertechnologie,... De graveermachines van Gravograph beschikken over de allerbeste technologieën voor het graveren en personaliseren van uw champagneglazen, bierglazen, flessen en karaffen, spiegels, ramen, identificatieplaatjes, enz.

Het resultaat is prachtig dankzij de talrijke accessoires die passen bij onze graveermachines. Verhoog de levensduur van onze gereedschappen en verbeter uw gravering met het smeermiddelenpakket. Zorg voor een perfecte afwerking dankzij onze koude wassticks om kleur te geven aan uw graveringen!

 

Het werkoppervlak wordt bij lasergraveren mat gemaakt, terwijl het materiaal bij diamantgraveren uitgehold wordt om een fijnere gravering te krijgen, waarbij de doorzichtigheid behouden blijft. Kies voor lasertechnologie of mechanische technologie naargelang het gewenste resultaat, uw budget en uw productiebehoeften.

Een glazen stuk personaliseren

Verbaas uw klanten met cadeau-objecten in gegraveerd glas van ongeëvenaarde kwaliteit. Een fijne, scherpe en nauwkeurige personalisatie voor alle soorten objecten:

  • Parfumflesjes
  • Glazen (wijnglazen, whiskyglazen, champagnecoupes, …)
  • Flessen en karaffen
  • Servies
  • Fotokaders...

Een decoratief oppervlak graveren

Glas is heel belangrijk voor de decoratie van uw winkels. Versterk uw activiteit door uw verkooppunten origineel in te richten!

  • Spiegels
  • Etalages
  • Toonbanken
  • Diverse decoraties,…

Voorgestelde oplossing

Gravograph stelt een uitgebreid gamma van graveermachines voor, die alle toepassingen van de klanten mogelijk maken, van personalisatie van voorwerpen voor evenementen tot het markeren van ramen.

Galvo- of gantry-machine of mechanische machine, zoek hier de oplossing die uw behoeften perfect beantwoordt.

Voordelen voor de klant

De lasermachines en mechanische machines van Gravograph zijn ontworpen om graveringen van een ongenaakbare kwaliteit te realiseren, die voldoen aan de allerhoogste normen. Geniet van nog vele andere voordelen:

Ik had graag meer informatie ontvangen over

Graveren en personaliseren van glas en kristal

* verplichte velden